Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló posa en valor la cultura i excel·lència gastronòmica amb el lliurament dels premis de la tercera edició de la ‘Primavera Gastronòmica’

La Diputació de Castelló posa en valor la cultura i excel·lència gastronòmica amb el lliurament dels premis de la tercera edició de la ‘Primavera Gastronòmica’
29 de Juny de 2024

El Restaurant Casa dels Capellans de Traiguera s'alça amb el primer premi, mentres que el segon i tercer lloc recauen sobre el Restaurant L’Escudella de Vilafranca i el Restaurant Cor de Carxofa de Benicarló.

La Diputació Provincial de Castelló ha posat en valor la cultura i l'excel·lència gastronòmica amb el lliurament dels premis de la tercera edició de la ‘Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor’.

El Palau Provincial ha acollit esta setmana l'acte de lliurament d'estos guardons que reconeixen la labor i la delicadesa dels menús elaborats pels xefs castellonencs en estes jornades gastronòmiques centrades en la cuina de mercat i els productes de temporada i de proximitat, procedents de productors locals.

“Cada menú ha permés als comensals recórrer les diferents comarques a través dels seus productes i sabors, des dels precedents de la mar, als de la muntanya, passant per l'horta i la muntanya castellonenca”, ha destacat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez.

En esta tercera edició de les Jornades Gastronòmiques han participat 23 restaurants i gastrobars de tota la província que compten amb la marca Castelló Ruta de Sabor. A tots ells, el vicepresident ha mostrat el seu agraïment per la seua labor de difusió de la gastronomia castellonenca i demostrar, en cada menú, la seua passió per la cuina.

“La passió que han posat els nostres xefs en cada plat és el que ha convertit el menjar i la primavera gastronòmica en una experiència única”, ha enaltit el diputat de Turisme.

D'esta manera, Andrés Martínez ha reconegut l'esforç de tots els restaurants que han participat en estes jornades i ha felicitat els premiats. El primer premi de les jornades ha sigut per al Restaurant Casa dels Capellans de Traiguera. El segon premi ha recaigut sobre el Restaurant L’Escudella de Vilafranca, mentres que el tercer premi ha sigut per al Restaurant Cor de Carxofa de Benicarló. “L'obstinació que heu dedicat a cada menú mereix este reconeixement”, ha manifestat el diputat de Turisme.

En este sentit, el vicepresident provincial ha assenyalat que “Castelló s'ha convertit en un paradís de la gastronomia per mèrit propi tant pels establiments que compten amb alguna mena de reconeixement, ja siguen estreles Michelin o sols Repsol, com per tants altres restaurants i productors que s'estenen al llarg del nostre territori i que destaquen per la seua enorme qualitat”.

Així mateix, Andrés Martínez ha incidit en l'aposta que realitza la Diputació de Castelló, a través de la marca Castelló Ruta de Sabor, per a “promocionar la gastronomia castellonenques, perquè la gastronomia de la nostra terra és un pilar fonamental de la nostra oferta turística”, ha ressaltat.

“El rebost castellonenc és únic, i el nostre compromís és donar visibilitat als productes i als productors a través dels millors restaurants i els millors cuiners, capaços de transformar el sabor del producte en una experiència culinària inoblidable”, ha rematat el vicepresident i diputat de Turisme.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador