Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló reforça el seu suport a la tauromàquia castellonenca amb dos novillades en la Fira de la Magdalena 2024

La Diputació de Castelló reforça el seu suport a la tauromàquia castellonenca amb dos novillades en la Fira de la Magdalena 2024
22 de Febrer de 2024

El Consell Plenari de l'Escola Taurina de la Diputació de Castelló aprova en sessió ordinària l'expedient de contractació de 13 llocs de novillers en la Fira de la Magdalena 2024.

La Diputació Provincial de Castelló ha reforçat el seu suport a la tauromàquia castellonenca en organitzar dos novillades sense picadors en la Fira de la Magdalena 2024.

 

El Consell Plenari de l'Organisme Autònom Local de l'Escola Taurina de la Diputació de Castelló ha aprovat en sessió ordinària l'expedient de contractació de 13 llocs de novillers en la Fira de la Magdalena. El diputat responsable de l'Escola Taurina, David Vicente, ha destacat la naturalesa d'estes jornades taurines que “posem a la disposició dels amants dels bous i que ens permeten donar a conéixer la nostra escola, fomentar la tradició taurina i acostar el món del bou als més xicotets”.

 

Per a això, tal com ha explicat David Vicente, dins dels huit festejos que conformen el cartell taurí “s'han organitzat dos novillades sense picadors, una el dimarts 5 i, l'altra, el dimecres 6 de març”. Les dos començaran a les 17.00 hores en la plaça de Bous de Castelló i en elles participaran tant alumnes de l'Escola Taurina de Castelló, com a alumnes d'altres centres docents “designats mitjançant acords d'intercanvi amb altres escoles, en la Fira Taurina de la Magdalena 2023”, ha comentat el diputat provincial.

 

En este sentit, David Vicente ha volgut manifestar “el compromís de l'equip de govern que presidix Marta Barrachina amb les nostres tradicions, la nostra cultura, que té a la província una destinació turística i punt de trobada dels aficionats a la tauromàquia, que fins i tot es desplacen des de províncies veïnes al reclam del que la Fira de la Magdalena oferix”.

 

Així doncs, l'Escola Taurina de la Diputació de Castelló afrontarà la Fira Taurina de la Magdalena 2024 amb la il·lusió depositada a presenciar els avanços dels seus alumnes. El dimarts serà el torn per a Javier Aparicio, Pablo Vedrí i Abel Rodríguez, mentres que el dimecres Bruno Martínez, José Almagro i Ian Bermejo intentaran posar la plaça de Castelló en peu. Tots ells intentaran lluir-se a casa. I és que, sens dubte, “és una oportunitat única perquè la gent els veja i sàpia els qui són”, ha ressaltat el diputat de l'Escola Taurina, qui ha posat en valor la tauromàquia i ha assegurat que “l'Escola Taurina de Castelló és un senyal d'identitat de la província”.

 

“Animem a tots els aficionats de la província a que acudisquen i recolzen el treball formatiu que estos joves castellonencs estan duent a terme per a fer realitat la seua màxima il·lusió, que no és una altra que convertir-se en toreros”, ha manifestat David Vicente.

 

El diputat provincial ha destacat “el important treball que estan fent tant els alumnes, com els professors de l'Escola Taurina”, i ha agraït “el seu compromís, i implicació”.

 

En este sentit, David Vicente ha anunciat l'adjudicació, per un any més, prorrogable a quatre, a Jonatan ‘Varea’ del contracte del servici de contractació del servici de formació taurina i organització d'actes taurins de l'O.A.L Escola Taurina de la Diputació. El Consell Plenari ha aprovat l'adjudicació d'este servici de formació al professor de l'Escola Taurina, ja que ha sigut l'únic que s'ha presentat a l'oferta.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador